Míg én terhesvitamint szedtem, a férjem napelemet pályázott

A párommal bele akarunk vágni a gyerekvállalásba.

Míg én vitaminokat kezdtem szedni, amelyeket javasolnak az orvosok és gyógyszerészek, a férjem úgy döntött, ő is szeretne valami igazán látványosat tenni a gyerekért: napelemrendszert telepít a házunkra. Ez egyrészt azért jó, mert teszünk az egészséges környezetért, másrészt, azt a pénzt, amit a villanyra fizetnénk, elkölthetjük a gyerekre is.

Szerintem ez nagyszerű ötlet, mondtam is, hogy vágjunk amint lehet bele. Ki tudja, mennyi idő, míg sikerül elintézni, ha becsúszik a gyerek, legyen már kész a születése előtt.

Így is történt, azonnal belevágtunk. A férjem a neten keresgélve egy szuper kis weboldalt talált: a napelempalyazatok.hu címen. Itt jártunk utána a dolgoknak, főleg annak, hogy mibe kerül, milyen lépéseket kell megtenni egy napelem telepítés pályázat elindításához.

Miután kellőképp informálódtunk, fel is vettük a céggel a kapcsolatot, az említett weboldalon kértünk egy árajánlatot. Ezután ők jöttek ki helyszínre, megnézték az épületet, felmérték a tetőszerkezet állapotát, tájékoztattak, hogy milyen dokumentumok szükségesek egy napelem telepítés pályázat elindításához.

Ezen a ponton sem hagytak azonban magunkra, segítettek az ügyintézés lebonyolításában, a segítségükkel sokkal egyszerűbben, problémamentesen folyt le a papírmunka. Feleslegesen izgultam, kevesebb mint egy hónap alatt vége volt a napelem telepítés pályázattal kapcsolatos hivatalos ügyintézésnek, magának a rendszernek a telepítése pedig alig egy napig tartott.

Már kész voltunk mindennel, mire egyáltalán megfogant a gyerek.

Jövő hónapban fog megszületni, már nagyon várjuk, és nagyon örülünk, hogy még előtte belevágtunk a napelem telepítés pályázatba, mert így a terhesség alatt tényleg semmi másra nem kellett koncentrálni.