A gyereket azért még nem engedem a gázzsámolyok közelébe

Amióta szülők lettünk, sosem unatkozunk a feleségemmel! Igazi rosszcsont, eleven a kisfiunk, mi pedig igyekszünk lekötni az összes felesleges energiáját különböző hasznos hobbikkal és számtalan programmal. Korábban nem értettem, miért mondják azt a szülővé váló barátaink, hogy bárcsak ne telne olyan gyorsan az idő… Hát tényleg rohan! Még csak most dajkáltam a pólyában, most meg már együtt focizunk minden héten…. Hihetetlen. De semmire nem cserélném le ezt a fajta életet. Imádom a mindennapokat, a gyereknevelést, minden nehézségével és kihívásával együtt. A mi életünk így vált teljessé. Közben pedig a családalapítással párhuzamosan a szakmámban is egyre inkább kiteljesedhettem, szóval igazán szerencsés fickó vagyok.

A főnököm most látta elérkezettnek az időt ahhoz, hogy a hotel konyháját egy kicsit felújítsa és kibővítse. Mindehhez sikerült találni egy nagyon profi webáruházat, ahol egy helyen megkapjuk a kisebb konyhai kiegészítőket és a nagyipari konyhai gépeket is. Utóbbiak a legprofibb márkáktól érhetőek el, amelyek már világszerte bizonyítottak, ehhez az exkluzív ajánlathoz pedig igazán földön járó, pénztárcabarát árak társulnak. Még talán nem említettem a webáruház nevét – ez pedig nem más, mint az RDealer, az rdealer.hu linken találhatóak meg. Amíg nem ismertem őket, addig azt gondoltam, hogy a neten vásárolni kockázatos, pláne ilyen eszközöket, de engem az RDealer teljesen meggyőzött arról, hogy tévedtem. Mind nagyon izgatottak voltunk, amikor megérkeztek a korábban megrendelt eszközök, mint a hűtők és fagyasztók, a gázzsámolyok, a húskeverő gépek és a pultok.

A weboldaluk asztali gépről, tabletről és telefonról is kényelmesen kezelhető. Igazán felhasználóbarát kialakítása lehetővé teszi azt, hogy mindent megtaláljunk néhány kattintással, amire szükségünk lehet. Az RDealer termékeire ráadásul garancia jár, attól függetlenül, hogy vadonatúj vagy használt termékekről beszélünk. A különbség mindössze annyi, hogy míg az új gépekre és kiegészítőkre egy teljes évnyi, addig a használt (de kiváló állapotnak örvendő) termékek után járó garancia három hónap.

Tehát akár az olyan profi eszközök után érdeklődsz, mint a gázzsámolyok és a csomagológépek, akár csak beszereznél néhány kisebb konyhai eszközt, nagyon tudom ajánlani az RDealert. A főnökünknél és a csapatban is teljes volt az elégedettség az RDealer termékeivel és szolgáltatásaival, a kiszállítás is teljesen zökkenőmentesen ment. Érdemes egy próbát tenni velük, és legalább a honlapjukra ránézni, ugyanis rengeteg jó ajánlatot találhatunk.