A váratlan találkozásom egy testápolóval, ami megváltoztatta a napi rutinomat is

Nem szoktam női magazinokat olvasni, de mivel egy elég hosszú vonatút állt előttem, gondoltam veszek magamnak egy újságot, amivel kicsit elfoglalom magam, és gyorsabban telik az idő. Bementem az újságoshoz, és a legelső újságot, ami a kezem ügyébe esett, betettem a kosaramba. Vettem mellé még néhány apróságot, nassolnivalót és egy kávét is, és gyorsan beálltam a pénztárba. Fizetés után elsétáltam a vonatomhoz, felszálltam, megkerestem az ülésemet, és helyet foglaltam.

Ugyan volt még tíz perc a vonat indulásáig, mégsem bírtam ki, hogy ne nyissam ki a magazint, és kezdjem el olvasni. Volt benne minden, ami egy átlagos nőt érdekel: aktuális divat, fogyási tippek, receptek, horoszkóp, és szinte minden harmadik oldalon valamilyen reklám. Mint mindenhol.

Elkezdtem buzgón olvasni a magazint, minden egyes betűjét elolvastam, nehogy akár egy perccel több ideig is unatkozzak. Jót mosolyogtam a horoszkópomon, megnéztem, hogy a mai aktuális divat szerint mit kéne hordanom, és azt is elolvastam, hogyan legyek elégedett magammal, miközben egy három hetes diétával sanyargatom magamat.

Azonban az egyik oldalon lévő reklámra figyelmes lettem. Tudtam, hogy a természetes alapanyagú kozmetikumok igazán jók, mégsem vettem magamnak soha egyet sem. Ez a reklámoldal egy testápolót mutatott be, ami teljes mértékben természetes összetevőkből állt, napi használatra is alkalmas és remek illata van. Még egy kis próbatermék is volt benne, rögtön ki is szedtem belőle és kipróbáltam. Hát, meg is lepődtem, mert tényleg nagyon kellemes illata volt. Szerencsére a vonaton volt WIFI, így meg tudtam nézni ezt a terméket az interneten is. Elolvastam a leírását és nagyon szimpatikus volt minden, amit ott találtam róla. Kíváncsi lettem, hogy milyen is lehet, ha rendszeresen használnám, úgyhogy interneten keresztül meg is rendeltem.

Megkértem anyukámat, hogy míg nem vagyok otthon, figyelje a postát, mert át kellene majd venni a csomagot. Két nap múlva anyukám hívott, hogy megjött a testápoló, amit rendeltem. Megörültem neki, és már vártam, hogy végre hazamenjek és egy jó forró fürdő után kipróbáljam az új testápolómat.

Azonban ez nem jött össze, ugyanis miután hazautaztam, kerestem a testápolót, de sehol nem találtam a lakásban. Felhívtam anyukámat, hogy hova tette, mert szükségem lenne rá. A telefon végén csak apró kacarászást hallottam, és csak a faggatózás után derült ki, hogy anyukám kibontotta a csomagot, kipróbálta a testápolót, és azzal a lendülettel meg is ajándékozta magát vele.

Mondanom sem kell, csak nagyokat pislogtam, erre a fordulatra nem számítottam. Viccesen meg is jegyeztem neki, hogy akkor előre is boldog karácsonyt, ugyanis tőlem ez az ajándéka. Persze ő rákontrázott, azt mondta, ha még kettőt kap, akkor megegyezhetünk. Örülök, hogy neki is tetszik ez a testápoló, nagyon meg van vele elégedve azóta is.

Én pedig rendeltem magamnak egy másikat, ami nekem is annyira bejött, hogy minden nap használom. Néha még kézkrémnek is használom, az illata egyszerűen csodás. Lehet, többet kellene női magazinokat olvasnom? Ki tudja, miket találok még bennük. Talán valamikor veszek egy másikat, sose lehet tudni.