Egy Anekke táska lett a legjobb ajándék

Munkám miatt jó ideje külföldön élek, és csak ritkán járok haza – őszintén szólva egyre kevésbé van honvágyam, ha haza is jövök, akkor vagy valamilyen családi kötelesség, vagy pedig anyukám testvére és annak családja miatt. Ha miattuk hazajövök, akkor rendszerint több napot marasztalnak és azt az időt igyekszünk minél tartalmasabban kihasználni. A legutóbbi látogatásom óta a szokásosnál jóval több idő telt el, ezért úgy határoztunk, hogy még toljuk egy kicsit és a szokásosnál hosszabban időzök el náluk, amikor alapvetően szabadságon lennének, így még inkább ki tudjuk használni azt az időt.

Így is történt: sok közös programot sikerült szerveznünk, de közben azért mindenki intézte a maga ügyes-bajos dolgait is, így néha rám hárult a feladat, hogy egyedül vigyázzak szeretett unokahúgomra – amit egyébként egyáltalán nem sajnáltam. Így esett, hogy egy ügyintézés miatt elvittem magammal a bankba, ahol egy szüleivel lévő, vele egykorú leányzón megpillantott egy táskát, amin azonnal megakadt a szeme, de természetesen észrevettem – így egy alkalmas pillanatban megkérdeztem a szülőktől, hogy honnan sikerült beszerezni. Ekkor elárulták, hogy ez egy Anekke táska az https://www.annataska.hu webshopról: mivel várakoztunk, igencsak közlékenyek voltak, így azt is elmondták, hogy maximálisan elégedettek a táska minőségével és a webshoppal egyaránt.

Az oldalról elmesélték, hogy biztosítanak a vevők részére többféle átvételi lehetőséget és fizetési módot egyaránt, ráadásul az Anekke táskákból is nagyon sok oldalnyi választék áll rendelkezésre, ha esetleg a jövőben szeretnél rendelni. Hozzátették, hogy az oldalon biztosítanak a vevők számára több VIP kedvezményt, akciót is, illetve, ha nem tudnám személyesen átvenni a rendelésemet, a kiszállításuk is nagyon gyors, hiszen saját árukészlettel rendelkeznek. Mint akkor megtudtam, az Anekke márkához nemcsak táskák, hanem pénztárcák is kötődnek, így akár azok közül is választhatok – de számos más, kiváló márkából is rengeteg termék elérhető és tényleg nagy választék van az oldalon.

Mindezekre csak udvariasan bólogattam, miközben fél szemmel láttam, hogy unokahúgom úgy figyel, hogy úgy tesz, mintha nem is érdekelné a téma – de tudtam, hogy borzasztóan vágyik egy hasonlóra, mint amit a bankban láttunk a másik kislányon, így hazaérve előkaptam a laptopomat és este rá is kerestem az Annatáska oldalára. Amit a bankban várakozó család mondott, nem volt túlzás, valóban egy remek webshopra találtam általuk. És mivel pontosan tudtam, hogy unokahúgomnak épp a következő héten lesz a hőn áhított születésnapja – amire csak annyit kért, hogy legyek ott, mert olyan ritkán szoktunk találkozni -, gondoltam, rendelek neki egyet. Ez persze nem volt egyszerű, mert olyan nagy választék volt csak ebből a márkából, hogy nagyon nehéz volt választani – de mindenkit, megnyugtatok, azért sikerült megtalálni azt, amelyik mind típusban, mind mintában tökéletesnek bizonyult.

Megrendelés után teltek-múltak a napok, én pedig többé-kevésbé türelmetlenül vártam a csomagot, vagyis a futárt: ragadozóként álltam lesbe, nehogy véletlenül szeretett vendéglátóim vegyék át a csomagot és bontsák ki véletlenül, vagy kezdjenek faggatni a tartalmáról. Szerencsére én tudtam átvenni, amely egyébként még az oldal által ígért határidőn belül teljesült is, és a táska maga is kiváló minőségűnek bizonyult. Becsomagolás után elrejtettem a szoba mélyén, ahol unokatestvérem biztosan nem találhatott rá – így vártam a születésnapját.

És azt kell mondjam: a táska telitalálat lett! Őszintén megmondva, szerintem (és a szülei szerint is) az én ajándékomnak örült a legjobban, ami miatt viszont én magam is repestem az örömtől.