Ha sok a gyerek, valószínűleg még patronból is több kell

Egy régi barátnőmmel, Pannival találkoztam nemrég, s mesélte, a gyerekei valósággal eszik a patront és a papírt, még ha szerencsére nem is szó szerint.

Persze a panaszos hangvételű mondatához nyomban hozzátette azt is, hogy tudja jól, hogy tulajdonképpen örülhet, hiszen ez azért van így, mert mindegyik gyerek lelkesedik valamiért.

Kati, a legkisebb a fotózásért, Feri, a középső az irodalomért, Juli, a legnagyobb pedig a képzőművészetért, s mindegyik megállás nélkül nyomtat, azzal együtt is, hogy az utóbbi időben környeztvédelmi okokból azért valamennyire megpróbálták visszafogni magukat.

És ez bizony nem egy olcsó mulatság, már csak a rengeteg magas minőségű, színes fotónyomtatás miatt sem. HP patron, Epson patron, fotópapír, ezeket kell rendszeresen beszerezniük.

Ekkor eszembe jutott, hogy egy kollégám, Réka nemrég mesélte, hogy milyen jó nyomtató-alkatrész boltot talált, és emlékeztem, hogy át is küldte az oldalukat, úgyhogy most gyorsan előkerestem, és Pannival együtt átnéztük.

Mi tagadás, hamar nyugtáztuk, hogy Rékának bizony igaza van, mert ez az üzlet kivételesen jó. A webshop felületén rendkívül egyszerű a keresés, látható az is, hogy melyik termék érhető el azonnal, ráadásul folyamatos kedvezmény van érvényben az egyszerre 2 vagy 3 terméket is vásároló ügyfelek számára.

Ami pedig végképp meggyőzött engem és Pannit is, az az ingyenes szállítás volt, na meg a hatalmas választék. A Kati nyomtatójához való HP patron és a másik Epson géphez való patron mellett az én Canon nyomtatómhoz is volt patronjuk, fekete is, színes is, mind raktáron.

Így tehát meg is rendeltünk mindent még délelőtt, és másnap délután már ki is hozták a termékeket, Panni pedig annyira örült a dolognak, hogy harmadnap hálája jeléül még Rékát is meghívta a szombati grillezésre, ami amúgy körülbelül havonta és szűkebb baráti körben szokott zajlani.