Amióta gyerekünk van, a cipővásárlás is nehezebb

Imádok a kicsinek újabbnál újabb cuki kis ruhácskákat és cipőket beszerezni. Persze unokatestvérem gyerekeitől is örököltünk néhányat, de ha látok valami szépet, nem bírok neki ellenállni. Valószínűleg a korábbi vásárlási ingereim most teljesen a gyerekre csoportosulnak és összpontosulnak, ezért is történhet meg velem, hogy magamnak pedig nemigen vásárolok. Egyszerűen nem jut rá idő, amikor pedig jut, akkor rájövök, hogy nincs is igazán kedvem hozzá – akkor már szívesebben töltöm azt az időt pihenéssel, a férjemmel vagy a kedvenc hobbijaim egyikével.

A múltkor azonban ott álltam a ténnyel, hogy mindenképpen szükségem van egy új csizmára. Egyetlen reményem volt, hogy találok valami olyan webshopot, ahonnan tudok rendelni. Női bokacsizma terén tanácstalan voltam, hol lehetne jó áron minőségi és márkás darabokat beszerezni. Így nagyon megörültem annak, amikor a neten böngészgetve szembejött velem a Cipőmarket online áruház, ahol nem csak női bokacsizma, hanem sportcipők, bakancsok, papucsok is kaphatóak. Férfi részleg és gyerek cipők is vannak az oldalon.

Az egyik kedvenc márkám a Tamaris, a Cipőmarket online shopjában pedig kifejezetten széles választékban találtam Tamaris cipőket, így izgatottan vetettem bele magam a válogatásba. Kényelmes, mindennapi használatra tervezett és különlegesebb darabok is szembejöttek velem, így végül úgy döntöttem, hogy alkalmi használatra egy fehéres-halványszürkés magassarkú bokacsizmát választok, míg a gyerekkel való szaladgáláshoz egy számomra kényelmesebb, alacsony sarkú csizmát.

Mivel közelgett a férjem névnapja, ezért úgy döntöttem, őt is meglepem a kedvenc márkája, az s.Oliver egyik darabjával. Mivel ismerem az ízlését, így nem volt nehéz dolgom, a mérettáblázat és a beállítható szűrők (szín, csúszkával állítható ár) pedig még inkább segítették és rövidebbé tették a válogatás folyamatát. Szeretem, amikor ilyen átlátható és könnyen kezelhető egy webshop – emellett a gyakori akciók azok, amikért szívesen térek újra meg újra vissza, és válok szépen lassan törzsvásárlóvá. Azt hiszem, itt is ez fog történni!

Összességében jól zárult ez a történet, hiszen női bokacsizma keresés közben felfedeztem egy olyan oldalt, ahonnan bármikor szívesen fogok újra vásárolni.