Ha a legjobb lakásbiztosítás 2019 online részleteit szeretnéd, ne is keress tovább!

Gyereket nevelni sosem könnyű, ezt akár általános szabályként is felfoghatjuk. Természetesen vannak könnyebb és sokkal nehezebb időszakok is, de összességében ha átlagot vonunk, akkor attól még az jön ki, hogy nagyon nehéz feladat. Nem csak a folyamatosan növekvő igények miatt, hanem mert olyan körülményeket kell a számukra biztosítani, ahol biztonságban, nyugalomban nőhetnek fel. Például tető kell a fejük fölé, ez a minimum. De sajnos még ha van is ingatlanod, akkor sem lehetsz benne soha 100%-ig biztos, hogy ez mindig így is lesz. Ha a legjobb lakásbiztosítás 2019 online nem elég meggyőző ahhoz, hogy a mellett dönts. akkor igazán nem tudom, mi lehet az.

Annak idején én sem vettem komolyan a lakásbiztosítás kérdését, úgy voltam vele, hogy ha vigyázunk, akkor nem történhet baj, ha pedig történik, akkor vagyunk annyira éberek, hogy elejét tudjuk venni a komolyabb károknak. Azután ez egy este drasztikusan megváltozott. Egy éjszaka iszonyú szirénázásra ébredtünk a férjemmel, és amikor kiálltunk az erkélyre, akkor egészen döbbenetes látványban volt részünk. Az ég alja egészen vöröses-narancssárgás volt, a szirénák pedig egyre közelebb és közelebb értek. Mint kiderült, a párhuzamos utcában égett éppen egy családi ház, a család távollétében. Később annak a híre is elért minket, hogy a családnak nem volt lakásbiztosítása, úgyhogy rokonoknál kellett meghúzniuk magukat, gyakorlatilag abban a ruhában, ami rajtuk volt. Akkor döntöttem el, hogy ezt nem szabad félvállról venni, nem tehetem meg a gyermekeimmel, hogy hajléktalanná teszem őket a felelőtlenségem miatt.

Már másnap elkezdtem böngészni az interneten, bújni az újabb és újabb oldalakat, hogy hol találhatnám meg a számunkra legideálisabb lakásbiztosítást. A szomszéd asszony is eléggé bepánikolt az eset kapcsán, ő is gőzerővel keresgélni kezdett, és amit talált, azt rendszerint megosztotta velem. Így küldte át például a legjobb lakásbiztosítás 2019 online információs oldalát, amit a Pannonsafe biztosító üzemeltet. Itt aztán tényleg megtaláltam mindent, amire csak szükségem volt és el tudtam kezdeni összegyűjteni azokat az információkat, amik majd egy új lakásbiztosítás megkötéséhez kellenek. A férjem eléggé sokkos volt a tűzeset kapcsán, de azt mondta, hogy ezt rám bízza, ő biztosan nem végezne olyan jó munkát, mint én. Úgyhogy alig vártam, hogy hazajöjjön és megbeszélhessük a dolgokat, mert minél hamarabb cselekedni akartam.

Utólag belegondolva óriási felelőtlenség volt a részünkről, hogy nem kötöttünk biztosítást a lakásunka. Talán takarékoskodni próbáltunk, esetleg nem foglalkoztunk vele amikor kellett volna, azután pedig elfelejtettük, nem tudom. De az biztos, hogy minél hamarabb pótolni akartam ezt a hiányosságot. És nem csak a tűz miatt, hanem a többi lakó figyelmetlensége miatt is, hiszen nem csak akkor keletkezhet kár a lakásunkban, ha mi vagyunk felelőtlenek. Például ha valamelyik felső szomszéd eláztatja a lakását, abból mi is kapunk bőven. És az kicsit sem hiányzik, hogy elkezdjen tenyészni a penész vagy tönkremenjenek a bútoraink. Szóval a legjobb lakásbiztosítás 2019 online volt minden reményem.

legjobb lakásbiztosítás 2019 online

Megbeszéltük a férjemmel, hogy minél hamarabb a végére járunk a dolognak, és megdöbbentő módon, avagy inkább szerencsére online ügyintézés is lehetséges a Pannonsafe-nél, ami külön jó, mert a gyerekek még nagyon kicsik, nem tudnék velük bemenni órákra egy fiókba vagy irodába. Annak biztos kellemetlenség lenne a vége. Úgyhogy az online módszert választottuk, és már másnap elkezdtem intézkedni ez ügyben. Ahhoz képest, amire számítottam, sokkal hamarabb megvolt minden, köszönhetően a hatékony és szervezett ügyfélkezelésnek. Nem véletlenül vannak 20 éve a pályán. Ezután eldöntöttem, hogy soha többé nem leszek ilyen felelőtlen, hiszen nem csak a saját életünkről és biztonságomról, hanem a gyerekeinkéről is gondoskodnunk kell.