Mikor gyereke lesz az embernek, új szempontok merülnek fel minden téren

Akkor fejeztük be azt a gyakorlatot, hogy a cégünk az otthoni címünkre van bejelentve, amikor kibővült a család!

Erre több megoldás is van, például a szekhelyszolgaltatas24.hu weboldalt üzemeltető cégen keresztül. Mi budapestiek vagyunk, és itteni címet is szerettünk volna, a továbbiakban is. Ők tudnak mind Pesten, mind Budán bejelentett székhelyet szolgáltatni, cégtáblával, mindennel, ami kell.

Azoknak lehet még ez a megoldás előnyös, akik cégük elfogadottságát szeretnék növelni fővárosi bejelentett székhelycímmel, ami a postázási címük is lehet!

De ugye ez segít abban, hogy a hatósági intézkedések ne az otthonunkat, a privát szférának érintsék. Ugyanezen cég ipa mentes székhelyszolgáltatást is tud nekünk biztosítani, ugyanakkor. Ehhez nem Budapestre, hanem Újlengyelbe kell bejelentkeznünk, ami természetesen semmi hátrányt nem jelent semmiben. Maximum azoknak valamicskét, akik tényleg a fővárosi megjelenésre alapoznak, de nekik ott van választható lehetőségként a másik kettő. Mi sem az adóoptimalizálásra tettük a voksunkat, bár jelen gazdasági nehéz helyzetünkben nekünk is megfontolandó volt. Ahogy, a hírek szerint most sokaknak még, akik kisebb méretű céget vezettek, és előbb a járvány miatt, majd mostanság a magyarok spórolási kedve miatt estek el némi kereslettől, és ezáltal további bevételektől. Nos, nekik jelenhet még jelentős pluszt az is, hogy ténylegesen nem bérelnek, nem tartanak fent irodahelyiséget, vagy helyiségeket.

Az ipa mentes székhelyszolgáltatás adózási szempontból előnyösebb ugyebár, és innen (ahol mi lakunk) például Újlengyel sincs messze. Az ország szíve, havi egyszer díjmentesen igénybe vehető a tárgyalójuk. Ezt már csak azért írom, mert ténylegesen átolvastam minden lehetőséget, és lehet, nektek, akik olvastok inkább ez jönne be.

A szekhelyszolgaltatas24.hu-t azonban igazán nem jellemzi a körülményeskedés. Az ügyek intézése, a kapcsolatfelvétel, és az egész projekt eligazítása ment nálunk, mint a karikacsapás, szóval akár ipa mentes székhelyszolgáltatás érdekel benneteket, akár fővárosi hivatalos címet szeretnétek végül, velük érdemes kezdeni.

Tudnotok kell, hogy a székhely törvényesen, bármikor változtatható, szóval ne gondoljátok ezt valami nagy varázslatnak! Fogjatok bele, ha a sorolt előnyök bármelyike már eleve meggyőző, a postátok ettől még rendben lesz. Mi az, hogy… Nálunk inkább pont az volt a baj, hogy otthon nem tudtunk néha átvenni valamit, szóval ez egy sokkal biztosabb módja a levélkezelésnek. Nekik külön adminisztrációjuk van erre. Minden levelünk küldeményünk átvéve, iktatva lesz. Láthatjátok ezekből, hogy mi mindent kínálnak még az ipa mentes székhelyszolgáltatás, vagy a fővárosi bejegyzés mellett, viszont még többről olvashattuk magán az oldalon!

Amennyiben magatok is abban a helyzetben vagytok, hogy a vállalkozásotok/cégetek esetleg eleve nem nőtt akkorára, hogy külön helyiséget bérelnétek, az otthonlét, a cég otthon tartása, a magatok általi postára rohangálás, amikor nem voltatok egy ajánlott küldemény érkezésekor a helyszínen, higgyétek el, nem tartható megoldás. Inkább béreljetek ebben az esetben is ilyen jellegű székhelyet. Ennyire olcsón, mint a szekhelyszolgaltatas24.hu-n lehet. Vinni kell a gyereket ide-oda, nyáron eleve hosszabb nyaralást terveztünk. Nekünk ezek döntötték el, de tudjátok ti is, hogy attól, hogy nem futja irodabérlésre, még nem kell a magánlakásotok legyen a székhelycím!

ipa mentes székhelyszolgáltatás