Webshop készítés árak és a gyerekeim a mindennapokban

Valahogy nem tudod elszakadni a családommal. Nem mintha akarnék, vagy kellene, de tudom, hogy például egyelőre elképzelhetetlen számomra, hogy elmenjek egy irodába és ott dolgozzak. Eddig egy bevásárló központnak a marketing igazgatójaként dolgoztam és, hát bevallom, ez egy igen jó állás volt. A fizetés nagyon kellemes volt, hiszen elegendő volt autóra, jó házra, szórakozásra és szerettem is. Aztán jöttek a gyerekek és ott kellett hagynom az állást. Természetesen semmi pénzért sem cserélném el az életemet máséra, így persze, sajnálom a munkahelyemet, de biztos, hogy ugyan így csinálnék mindent, ha elölről kellene kezdeni, mert imádom a gyerekeimet.

webáruház készítés árakA női munkavállalás és gyerekvállalás mindig is egy kénye téma volt. Számomra azonban egyértelmű a döntés. A gyermekeim nem hogy csak a munka, hanem minden előtt. Ők a legfontosabbak az életemben. Azonban dolgoznom nekem is kell, hogy ne csak a férjem tartson el minket, mert ugye régen azért jobban kongott a családi kassza, amikor két emberke hordta haza a pénzt. De most sincs panaszra okom, viszont szeretnék valamivel foglalkozni, valamit dolgozni. Lehetőleg olyat, amit otthonról is lehet végezni.

Így jutottam el az internetig. Igen, van laptopom és manapság ez amúgy is nagyon nagy divat, hogy otthonról dolgozzanak az emberek. A gyerekek miatt meg duplán megéri, mert nagyon kényelmes, egyszerű, ott vagyok, otthon vagyok, helyben és még is tudok pénzt keresni.

A marketing és az eladás vásárlás világa mivel az előző munkámnak köszönhetően nem áll olyan túl messze tőlem, így jött az ötlet, hogy egy webáruházat készíttetek. Így jutottam el olyan honlapokra, ahol webshop készítés árakat tüntettek fel, de persze utána néztem a dolgoknak alaposabban, hogy biztosra menjek. Nekem a legjobb kell, aki betartja ígéretét és fellendíti majd a jövőbeli webáruházamat, amit tervezek elkészíteni. Úgy gondolom, hogy ez a legjobb és legegyzserűbb módja annak, hogy valamilyen szinten a vásárlás, fogyasztás világában maradhassak és az interneten keresztül könnyen el tudom majd érni az embereket a mellett is, hogy én igazából itthon vagyok a gyerekeimmel.

Rugalmas beosztás, kellemes hangulat, környezet, főnök sehol. Nagyon jól hangzik, de azért az árakat is figyelembe vettem a webáruház készítéssel kapcsolatban. Ennek oka nem az volt, hogy a pénztárcámat kíméljem adott esetben, hanem, hogy a legjobbal dolgozhassak és hát az ára valamilyen szinten azért tükrözheti a minőséget, bár sokszor vannak kedvezmények, amik még hívogatóbbak lehetnek azok számára, akik tényleg, komolyabban is fontolgatják a webáruház készítést.

A gyerekek miatt így tudom elképzelni a tökéletes állást, mert velük lehetek a munka közben is. Sokat gondolkoztam régen azon, hogy majd ha ,,nagy leszek „ akkor vajon hogy fogok a karrier és a magánélet között egyensúlyt tartani. Persze egyértelműen a család az első, de őket meg etetni kell és ellátni, ezért fontos, hogy az embernek pénze is legyen és a pénz akkor jön a házhoz általában, ha az embernek van egy munkahelye és dolgozik.  Szerencsére a férjemnek köszönhetően nálunk az se okozna problémát, hogy még ne álljak munkába, amíg a gyerekek nagyon picik, iskolások vagy óvodások nem lesznek. De az ilyen lehetőségek mellett, mint például egy saját webáruház készítése, ez ma már nem jelent akadályt meg kihívást, hogy dolgozzak.

Csak egy laptop, a gyerekek és kezdhetjük is!